06 - 23 92 95 75
WordPress Go!

Werkwijze

checklistWerkwijze

WordPress Go! is een initiatief van CrosslineMedia, internetspecialisten. Bij de ontwikkeling van uw goedkope WordPress website hanteren wij een uitgebreid stappenplan. Hiermee kunnen wij garanderen dat ieder aspect dat belangrijk is bij het ontwikkelen van een website behandeld wordt. Een kleine samenvatting van deze checklist kunt u hieronder vinden.

  1. Analyse van de huidige situatie: is er al een site, heeft deze een ranking bij Google en wat moet gedaan worden om deze te behouden;
  2. Plan voor ontwerp nieuwe site: Samen met u een iteratief proces doorlopen om uw wensen qua design en functionaliteit te benoemen;
  3. Techniek: Keuze voor platform, templates, hosting, plugins;
  4. Beveiliging: Het inzetten van bewezen oplossingen die uw goedkope WordPress Go! site optimaal beveiligen;
  5. Livegang: Controleren van zoekresultaten, gebruik monitoren en backups controleren.

Hierboven ziet u waarin CrosslineMedia zich met WordPress Go! onderscheid ten opzichte van andere aanbieders. Wij bouwen niet gewoon een goedkope website, wij leveren uitstekende service!

Als u direct een supportovereenkomst bij ons afsluit, dan bent u nog niet van ons af! En dat bedoelen we positief, want we gaan uw website dan pro-aktief monitoren. U kunt al een onderhoudsovereenkomst afsluiten vanaf €35,- per maand.